tisdag 29 maj 2012

måndag 28 maj 2012

Be my best friend,yeah I love you forever
Stars in our eyes cuz we're higher than ever

So happy I could die...
And it's alright.


Åh,henne ska vi gå o se mina vänner! Säg till nästa gång vi ses,så får ni era biljetter.
Idag har jag helt outvilad gått o haft redovisning av grupparbetet,sen tog jag min flykt till LOVE,

platta hans hår här hemma(haha), lagade lite mat och gav mig själv en ärlig chans att må fucking jävla bra.
Och sluta tvivla på allt.

Don't give up,give in!

söndag 27 maj 2012

Åh!
Meningen med livet är att fucking jävla leva.


Det här är skitbra,ute var det vaarmt så man kunde bada i Flatensjön.Iallafall många som gjorde det.Det här med iskyla är ett relativt begrepp.Mysigt tempo idag,sov till 4.

Helgen har varit underbar.Kommit hem efter fem på morgonen två dar i rad,lycklig och full.
Lite bilder från Diary of Malin från schlagermyset-festen igår,my kind of people,my kind of party!




Innan massakern.

The more the merrier !
Death by gummy bears

What's with guys and borrowing my bow? Soet Magnus.

Malin vart tagg!

Haha jag älskar bakgrundsminen!

Loreen vann!

torsdag 24 maj 2012

Blue, blue, blue waves they crash...
Why don't you ride my side of the tracks?











GABRIELLA CILMI- NOTHING SWEET ABOUT ME <3

Idag var en ganska väldigt jävla mycket bra dag!
Kunde varit chaos eftersom jag vakna tillsammans med pmshelvetet men somna om,sov uuut och plugga lite på dagen,sen drog jag och simma :)

Sunny dag,jag var inomhus men Eriksdalsbadets utomhusbassäng ist very crowded these days! Sommar!
Sen hem för att fira systeryster som fyllde år,hipp hipp hurrah!
Dopat mig mer med kunskap nu på kvällen o nu är det dags att sova,puss o kram<3!

onsdag 23 maj 2012

Pretty//Ugly!

OMG! Läs det här: Snygga kändisar blir fula

Se videon här:  Angelina m.fl  och här:
Face Distortion Effect

"Tre australiska studenter har fått pris för upptäckten av en intressant visuell effekt som gör vanliga ansikten groteska – utan specialeffekter.

Studenterna, från Queensland University, skriver på sin hemsida att precis som med många andra intressanta vetenskapliga upptäckter skedde denna av en slump.
Sommaren 2011 jobbade Sean Murphy själv i ett labb med en uppsättning ansiktsbilder för ett orelaterat experiment. När han radade upp ansiktena bredvid varandra och gick igenom dem upptäckte han att de deformerades och blev groteska när han spelade upp dem efter varandra.

Men när han tittade på var och ett av ansiktena separat såg de normala ut igen. Tillsammans med Matthew Thompson och Jason Tengen gjorde han en video av sin upptäckt, som de kallar ”flashed face distortion effect”. Videon fick snabbt viral spridning och har sedan juli dragit in sex miljoner visningar.
Effekten fungerar bara om man tittar på en punkt mittemellan bilderna. Hjärnan då tvingas ta in ansiktena med den perifera synen och när man jämför de snabbt skiftande bilderna med varandra blir framträdande ansiktsdrag, till exempel en stor panna eller käke, ännu mer framträdande.
Förra veckan fick de australiska studenterna andrapris i Illusion Contest 2012 och i samband med utmärkelsen gjorde de en ny video – den här gången med kändisar. Och det ligger något i Youtube-användaren unixcgis kommentar till videon:
”Seems to exactly capture the type of thing caricature artists capture.. Apparently our peripheral vision is always on acid.”"

JÄTTELÄSKIGT!

tisdag 22 maj 2012

Nästan så man längtar tillbaks...





Ett annat lugn.



...Sand mellan tårna,Love It!


Hela familjen åkte till Nåttarö några dagar,pappa åkte hem först för han skulle vidare till Riga men bev snabbt utbytt av en ankommande Laboni. Vi gick prommisar i solen,slacka på stranden,jag tog morgondopp(höh!) o såg skräckfilmer på kvällarnaVery lämpligt när man är strandad i en stuga in ze middle of nowhere,mihi.)
ÅH,Sista dagen beslöt jag,Laboni och Navid oss för att ta en liten vända runt bergen... på andra sidan kröken,oh döm av vår förvåning när vi fann världen i en liten pöl.
Salamandrar,fiskar och en orm som samsades och simmade runt där.Sen var jag lite imponerad av de rundade klipporna med jättegrytor,mjuka trappsteg och andra formationer,det var så fint,på vägen tillbaks höll jag på att trampa på en jättestor huggorm.Men den blev lika rädd som vi blev.Haha så stod vi där o kika lite på den medan den gömde sig o kikade på oss från en buske.Haha.Jag o Navid flydde hem en dag i förväg,för fyllan och vännerna i Stockholm.Mysigt här med,solen värmer som i helvetet,men ack man längtade tillbaks litegrann ändå,skärgården gör vi om!
Gillar hur Erica Valentina skriver på sin blogg.Det är fint.

"Du och jag är inte vänner, vi känner inte varandra, men vi har en sak gemensamt, han. Och jag vill säga några saker till dig. var inte ledsen. slösa inte din tid på att älta och bry dig om någon som inte hade kunnat bry sig mindre om du på dina bara knän bad om att bli älskad. Det är nu du reser dig upp, plockar upp alla bitar, satsar på dig själv, res och träffa andra människor, njut av att vara ung, var glad över att han inte drog ut på det i flera år, gå och köp ett par nya skor som du har på dig på andralång, kyss varenda man i din väg medan du fortfarande kan, dansa tills du har ont i benen, åk ut på sjön och skrik tills du tappar rösten, klättra upp för ett berg och pissa på hela världen, ta din bästa vän i handen och hoppa ut från ett plan, krama mamma tills du får mjölksyra, ut och fota, lägg dig ner på gräset med en vacker man och kolla på stjärnorna, var inte rädd, du är perfekt och allt är precis som det ska vara. du är ung, hjärtan krossas, man dör lite varenda gång, men glöm aldrig av att du lever ditt liv för dig själv och inte för någon annan. så innan du fäller en tår till för honom tänk, hade han gjort det för dig? "

Keep on livin'!


söndag 13 maj 2012

Sally Bowles for president!


Everybody loves a winner
So nobody loved me
Lady Peaceful,Lady Happy...
That's what I long to be
Now all the odds are here in my favour
Somethings bound to begin
It's gotta happen,happen somehow,
Maybe this time.Maybe this time I'll win.

Vad Har Hänt?

Jo en jävla massa o ingenting skulle jag vilja påstå ...^^


  • Bada med Maja i Långholmen skrämma slag på halva stan
    eller nja mest en joggare som vände direkt hon såg oss,detta fick jag förklarat senare när en tant med hund passera o log " Maaja maja ,men den där log!" "-Ja,men det var för att vi hade kläder på oss..."

  • Blev illvilligt anklagad för att va en Pokémon!
  • *Innan dörrarna på tuben stängdes*
    -MEN du ser ju ut som en pokémon!
    Louise fnissade på sig lite diskret ...^^ Medan Magnus försökte på en mer friendly approach "Men Tania ,det finns många olika sorteers pokémon"






    Flera olika sorters Pokémon...

                                                                            What comes to mind...





    •  Det fick han senare ångra eftersom han själv varit KONY2012fantast hela kvällen utan att veta det...'Aaakta svansen Magnus!' fniss -Han hade en gravt stor poster fast på jackan,som kept on falling down like a tail...vi ä m00gna för vår ålder.


    • Klarat opponeringen,man skulle prata inför alla o jag dog inte av läskighet! Haha ska bifoga en skittöntig bild jag gjorde som tydligen ...inte alls drog ned det hela,allt var visst tillåtet på universitetsnivå XD

      Klarade en tenta också o blev så lycklig!


    •  Fortsätter leka parförhållande...UPP O NED...men mostly ups just nu<3...o träna träna träna,för det mår jag så bra av....bytt ut springandet mot simning ett tag,får se om man kanske ska hoppa på Majas bikramyogatortyr istället...
    Vad har ni haft för er ,kära vänner?
    PS.på mcdonalds får man gratis kaffe just nu,de har kupong på brickorna mwahahah ! o alla kläder på Kappahls o HMs barnavdelning är adorable just nu...kläderna på Lindex överhuvudtaget faktiskt...massa sailor,roliga snitt o funktionellt skit! DS