tisdag 22 maj 2012

Nästan så man längtar tillbaks...





Ett annat lugn.



...Sand mellan tårna,Love It!


Hela familjen åkte till Nåttarö några dagar,pappa åkte hem först för han skulle vidare till Riga men bev snabbt utbytt av en ankommande Laboni. Vi gick prommisar i solen,slacka på stranden,jag tog morgondopp(höh!) o såg skräckfilmer på kvällarnaVery lämpligt när man är strandad i en stuga in ze middle of nowhere,mihi.)
ÅH,Sista dagen beslöt jag,Laboni och Navid oss för att ta en liten vända runt bergen... på andra sidan kröken,oh döm av vår förvåning när vi fann världen i en liten pöl.
Salamandrar,fiskar och en orm som samsades och simmade runt där.Sen var jag lite imponerad av de rundade klipporna med jättegrytor,mjuka trappsteg och andra formationer,det var så fint,på vägen tillbaks höll jag på att trampa på en jättestor huggorm.Men den blev lika rädd som vi blev.Haha så stod vi där o kika lite på den medan den gömde sig o kikade på oss från en buske.Haha.Jag o Navid flydde hem en dag i förväg,för fyllan och vännerna i Stockholm.Mysigt här med,solen värmer som i helvetet,men ack man längtade tillbaks litegrann ändå,skärgården gör vi om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar